Termékek Menü
+36 30 253 2550

Gyűrűs kalendárium - Filofax 2018

Gyűrűs kalendáriumok feltöltése folyamatosan történik.

Ha nem találtad meg, amire szükséged lenne, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz,
vagy látogass vissza egy későbbi időpontban.

FILOFAX Classic Croc FILOFAX Classic Croc
A FILOFAX Classic Croc elragadóan dekoratív, különleges textúrájú, krokodilbőr hatást keltő, luxus olasz borjúbőrből készült, melynek köszönhetően a legelitebb gyűrűs kalendáriumok egyikeként tartható számon. Tapintása, illata megszédít és magával ragad. Elég egy másodperc és máris lelki szemeink előtt láthatjuk az ősi kontinens egyedi, izzó hangulatát, vonzó természetvilágát. Nílusi barangolásra fel!
FILOFAX Domino FILOFAX Domino
FILOFAX Domino finom, bőrhatású külsővel és rugalmas zárószalaggal készülő Filofax gyűrűs kalendárium. A speciális záródás és a divatos, krémszínű, szarvasbőr-tapintású belső teszi egyedivé ezt a gyűrűs kalendáriumot.
FILOFAX Domino Lakk FILOFAX Domino Lakk
Ha igazán egyedi kíván lenni, a Filofax Domino Lakk gyűrűs kalendárium a jó választás. A letisztult vonalak, a feltűnő szín és a lakk borító együtt teszi egyedülállóvá ezt a terméket. Vízszintes gumipántos záródása vágyálmai lelkiismeretes őrzőjeként segíti házon belül tartani feljegyzéseit. Magas UV fényű, feltűnő színű, lakkbőr hatású borítója még a ruhatárát is feldobja, így kötelező darab a divatkövetők körében! Trendi megjelenésének köszönhetően mindenki megfordul utána az utcán, így Önnek nem lesz könnyű dolga észrevétlennek maradni!
FILOFAX Domino Soft FILOFAX Domino Soft
Ha a valódi bőr nyújtotta érzést szeretné érezni a kezében műbőr áron, a Filofax Domino Soft az igazi választás. Az egyik legsikeresebb Filofax, a Domino idén új köntösben is jelentkezik, Filofax Domino Soft néven. Pasztell színekben készült, igazi bőrhatást nyújtó, puha borítóval és belsővel. Vegye kézbe az igazi luxust, megfizethető áron.
FILOFAX Finsbury FILOFAX Finsbury
Tündököljön a divatszínek széles skálájában! A Finsbury Filofaxok között az élénk, divatos árnyalatokat kedvelők csakúgy megtalálhatják kedvencüket, mint a visszafogottabb darabokat keresők. A Filofax Finsbury diszkréten strukturált bőr borítóval és praktikus belső kialakítással készült. Ideális választás üzleti vagy szabadidős tervezéséhez.
FILOFAX Heritage FILOFAX Heritage
A FILOFAX Heritage gyűrűs kalendárium egy igazi nagy klasszikus „file-of-facts” újjáéledés, mely elhozza nekünk a vintázs hangulat idilli és harmonikus eszenciáját. Dekoratív, ízléses, minőségi bivalybőrből készítették, melyet nosztalgikus, minimál stílusú design jellemez.
FILOFAX Holborn FILOFAX Holborn
A FILOFAX Holborn az egyik legnépszerűbb Filofax a kínálatban. Puha, hajlékony bivaly színbőrből készül, mélytónusú színekben, egyedien könnyed stílusban. Gyönyörűen kimunkált borító, extra minőségű alapanyagok és praktikus belső kialakítás jellemzi. Egy igazán jó választás akár üzleti, akár más célra.
FILOFAX Lockwood FILOFAX Lockwood
A FILOFAX Lockwood gyűrűs kalendárium egy klasszikus darab. A gyártási eljárás végső fázisában alkalmazott speciális fényesítés által jön létre felületén mindaz a sokféle tónus és mintázat, melynek köszönhetően minden egyes darab különbözővé és egyedülállóvá válik.
FILOFAX Malden FILOFAX Malden
FILOFAX Malden A régi időket idéző, mégis a mában élő design. A rusztikus varrással díszített, antik hatású bölény színbőr borító egyedi színekben pompázik. A klasszikus elegancia és a modern technológia együtt testesül meg a Filofax Malden gyűrűs kalendáriumokban. A kivehető gyűrűs szerkezet és az iPad tartó (A5 Zip), az okostelefon tartó és pénztárca funkció (Compact Zip, Pocket Zip, Pocket, Mini) teszi tökéletessé ezt a modellt.
FILOFAX Metropol FILOFAX Metropol
Letisztult vonalaival, praktikus belsőjével és puha, természetes bőrhatású borítójával a FILOFAX Metropol mindig is nagy kedvenc volt és az is marad.
FILOFAX Nappa FILOFAX Nappa
A Filofax Nappa klasszikus színpárosítása minden kétséget kizárólag magával ragad. A Filofax Nappa gyűrűs kalendárium a legértékesebb, luxus nappa bőr borítóval készül, mely vitathatatlanul kiköveteli magának a figyelmet, azon túl hogy praktikus, jól kihasználható többzsebes belső kialakítással rendelkezik. Ez az egyszerre egyedi és mégis diszkrét gyűrűs kalendárium hűséges társként szolgál az élet sűrű nyüzsgésében, kötelességtudóan vezetve tulajdonosa napi teendőit.
FILOFAX Original FILOFAX Original
Hagyomány és modern vonalvezetés egy asztalon, egy termékben. A Filofax Original gyűrűs kalendárium belső kialakítása rendkívüli: a borítóhoz használt bőr színezett hátsó felülete, és a külső bőr kombinációja formabontó, mégis a tökéletes összhangot nyújt. Az Original széria számos színben elérhető. Tűnjön ki a tömegből és élvezze az eredeti Filofax minőséget az év minden napján!
FILOFAX Saffiano FILOFAX Saffiano
Szereted a gyönyörű selymek, finom anyagok kényeztető világát? A Filofax Saffiano gyűrűs kalendáriumot akkor a Te ízlésed szerint álmodták meg! Selymesen lágy tapintású, kereszt irányú, finoman strukturált, enyhén fényes felületű, bőrhatású borítóval rendelkezik, mely a szakavatott és kezdő Filofax rajongót egyaránt leveszi a lábáról. Ellenállhatatlan trendi színei között biztosan Te is megtalálod kedvenced!